Case Studies

Elk gebouw is ontworpen met een visie en een eigen verhaal. In tegenstelling tot het spreekwoord 'Ware schoonheid zit van binnen', brengt Rockpanel gevelbekleding de buitenkant van een gebouw pas echt tot leven!

Type gebouw

Type project

Merken

Landen

Producten

We hebben geen resultaten kunnen vinden.

Rockpanel case study 
Roode School
Woods Teak
Commercial - Kindergartens

De Dobbe: Aardbevingsbestendig kindcentrum met lichtgewicht gevel van Rockpanel Woods

Het nieuwe kindcentrum De Dobbe in Roodeschool is aardbevingsbestendig gebouwd. Architectenbureau bct architecten uit Enschede koos voor duurzame gevelbekleding van Rockpanel Woods.

Lees meer
Rockpanel case study Swetterhage
Rockpanel Woods
Residential - Other

Swetterhage kiest voor prefab gevel van Rockpanel Woods

In Swetterhage, Zoeterwoude-Dorp, is een nieuw activiteitencentrum gebouwd. Het maakt gebruik van prefab elementen, inclusief een opvallende gevel met meer dan 85 Rockpanel Woods-panelen voor een speelse en creatieve uitstraling.

Lees meer
Rockpanel Case Study 
Rodenborch College
Rockpanel Woods Teak
Public - Schools / Universities

Rodenborch College kiest duurzame, brandveilige gevel van Rockpanel Woods

In Rosmalen staat het nieuwe onderwijs- en sportgebouw van het Rodenborch College. Twee scholen komen hier samen in één gebouw en onder één naam. Uitgangspunt is dat het ‘wij’-gevoel overheerst. De volledige buitengevel van het nieuwe schoolgebouw en de aangrenzende sporthal zijn bekleed met dezelfde Rockpanel Woods gevelbekleding.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Hof van Monet
Rockpanel Colours
Residential - Blocks of flats

Schilderachtige Rockpanel gevels voor Hof van Monet in Zaandam

Achter een palet van schilderachtige Zaanse pronkgevels gaan 23 nieuwbouwappartementen schuil. Door het slim verwerken van Rockpanel gevelstroken, wordt de traditionele bouwstijl in ere gehouden, terwijl het gebouw tegelijkertijd helemaal voldoet aan alle duurzame wensen van vandaag.

Lees meer
Case Study Sweden
Strykjarnet
rockpanel natural
Residential - Blocks of flats

Iconisch gebouw geeft leven in Karlstad een bronzen tintje

Welkom in Brf. Strykjärnet in Karlstad, een appartementsgebouw met 25 wooneenheden. . Voor de bekleding van de gevels leverde Rockpanel onbehandelde gevelpanelen met een bronskleurige patina.

Lees meer
Heartlands Hospital 
Hero Image
Public - Hospitals

Rockpanel-gevels schitteren in state of the art Heartlands Hospital

Het Heartlands Treatment Centre (HTC), dat deel uitmaakt van de University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust (UHB), groepeert dankzij een grote kapitaalinvestering voor het eerst een reeks vitale diensten onder één dak. Dagelijks kunnen er 1500 patiënten behandeld worden.

Lees meer
Laad meer