Case Studies

Elk gebouw is ontworpen met een visie en een eigen verhaal. In tegenstelling tot het spreekwoord 'Ware schoonheid zit van binnen', brengt Rockpanel gevelbekleding de buitenkant van een gebouw pas echt tot leven!

Type gebouw

Type project

Merken

Landen

Producten

We hebben geen resultaten kunnen vinden.

20240318 RW-RP PHO 2775
Scholen & Universiteiten

Een nieuw kinderdagverblijf in Memmelsdorf

Haus für Kinder St. Christopherus is een kinderdagverblijf met een prachtig uitzicht op Slot Seehof in Memmelsdorf in Duitsland.

20240318 RW-RP PHO 2769
Overig

Duurzame gevels voor het energie- en technologiepark in Trier

Tijdens de ontwikkeling van het "Trier energie- en technologiepark" (ETP Trier), waarbij een voormalige papierfabriek werd gerenoveerd en nieuwe gebouwen werden opgetrokken, zijn panelen uit de Colours-serie van Rockpanel gebruikt. Deze panelen beslaan een totale oppervlakte van ongeveer 12.500 m2.

20240226 RW-RP PHO 2742
Public - Schools / Universities

Nieuw duurzaam multi-generatiecentrum in Wittlich

Het nieuwe WILàvie-gebouw in Wittlich in Duitsland is ongeveer 3700 m2 en telt drie verdiepingen. In het gebouw zijn diverse organisaties ondergebracht: Haus der Jugend, een kinderdagverblijf voor acht groepen, Mehr-Generationen-Haus, een multi-generatiehuis, en de kinderbescherming.

20240129 RW-RP PHO 2693
Sportcentrum

Met weinig materiaal en handelingen in een mum van tijd een spraakmakende gevel

In Groningen sporten de kinderen van Basisschool OBS Karrepad naar hartenlust in een gloednieuwe gymzaal. De gevel is bekleed met opvallende zilveren en gouden Rockpanel gevelbekleding waarin traditionele Indonesische patronen zijn gegraveerd.

20240108 RW-RP PHO 2681
Scholen & Universiteiten

Patchwork gevels met Rockpanel Colours

De Jules Guesde-school in Vénissieux creëert met Rockpanel gevelpanelen een vrolijke en speelse uitstraling door het gebruik van diverse kleuren.

20231127 RW-RP PHO 2630
Commercial - Schools / Universities

Krachtige kleuren en stevige gevels voor een school in de zeegat op Haramsøy

Op het kleine eiland Haramsøy, dat 4 kilometer van het noordwestelijke vasteland van Noorwegen ligt, heeft een school een spannende nieuwe uitbreiding gekregen

Laad meer