De nieuwste terminal van Postnord bevindt zich in Helsingborg in Zweden. De terminal heeft een oppervlakte van 18.000 m2 en is gebouwd om tegemoet te kunnen komen aan de groeiende vraag van de e-commerce sector. Alle post- en pakketafhandelingsdiensten zijn hier onder één dak samengebracht. Het Zweedse architectenbureau JKAB Arkitekter heeft ervoor gekozen om de ingang te verfraaien met duurzame Rockpanel Woods gevelbekleding. De gevelbekleding weerspiegelt de Scandinavische bedrijfscultuur van Postnord, zorgt voor een betere oriëntatie en draagt bij aan de uitstraling van het gebouw.

JKAB Arkitekter besloot om de gevels van de entree te bekleden met drie kleuren uit het Rockpanel Woods productassortiment als eerbetoon aan de Scandinavische cultuur van Postnord en om een uitnodigende look & feel te creëren voor bezoekers en personeel. Daarnaast zorgen de gevelpanelen ervoor dat de ingang makkelijker te vinden is.  

Gebruikte producten:

Rockpanel Woods

Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO
Rockpanel Case study Helsingborg
HERO

Projectgegevens

Project: Postnord Helsingborg
Adres: Mineralgatan 15, 254 64 Helsingborg
Producten: Rockpanel Woods Rhinestone Oak, Slate Oak en Oak
Architect (bureau): JKAB Arkitekter
Installateur: Tecta Bygg & Projektering



Gebruikte producten: